Primus Powerlighter piros öngyújtó

  • Primus Powerlighter piros öngyújtó 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#3044-791507
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Primus Powerlighter piros öngyújtó:

Szúrólánggal működő, nagy teljesítményű öngyújtó. A magas nyomással kiáramló gáz keltette szúrólángot nagy szél sem képes eloltani.
 
Tömeg: 67 g
Méret: 80 x 50 x 20 mm
Lánghőmérséklet: 1300 C
 
Folyamatos működéssel 30 percig ég!
 
Primus öngyújtó

Primus Powerlighter piros öngyújtó

Primus:

Az 1892-es alapítású svéd cég a kezdetektől fogva piacvezető volt és a mai napig is őrzi ezt a pozícióját. Déli-sarki expedícióján Amundsen és a Mt. Everest meghódításánál Sir Edmund Hillary is Primus főzőket használt. Semmi kétség: otthon a kertben vagy a világ tetején, a Primus termékek mindig hibátlanul, megbízhatóan működnek.

 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Primus Powerlighter piros öngyújtó termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!