Coghlans medvecsengő

Ingyenes házhozszállítással
  • Coghlans medvecsengő 0
  • Coghlans medvecsengő 1
  • Coghlans medvecsengő 2
  • Coghlans medvecsengő 3
  • Coghlans medvecsengő 4
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#17449-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Coghlans medvecsengő:

Ruhára, felszerelésre erősíthető medvecsengő, amit a rögzítőpántban lévő mágnessel egyszerűen el is lehet némítani. Nem csak a medvék, hanem más gyalogosok, biciklisek, kutyák figyelmeztetésére is használható.

Négyféle színben (piros, sárga, kék, ezüst) kapható, az éppen elérhető színekről telefonon egyeztetünk a megrendelés visszaigazolásánál.

Csengő: 3,8 cm, 40 g

Medvék járta területen az esetleges veszélyes helyzetek elkerülésének egyik módja, hogy esélyt adunk az állatoknak, hogy észleljék jelenlétünket a területen, így jelentősen csökken az esélye a véletlen találkozásoknak, amik még mindig a medvetámadások elsődleges kiváltói.

Az elmúlt években több medvetámadás élelemszerzésre irányult, így érdemes a túra alatt nálunk lévő élelmiszert a lehetőségekhez képes szagmentesen elcsomagolni, lezárni.

Sátrazásnál, táborozásnál alapszabály a medvés területeken, hogy az összes élelmiszert és a szemetet is a tábortól 30-40 méterre, fákra akasztva tároljuk.

Coghlans medvecsengő

Coghlans:

Coghlans - A több mint hatvan éves múltra visszatekintő kanadai cég a túra és kemping kiegészítők legnagyobb gyártója, a Gear Aid márka tulajdonosa. Termékeik az egyszerű de nagyszerű elv tökéletes megtestesítői. Legelső termékük, a tábori kenyérpirító, a mai napig forgalomban van.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Attilát a +36 20 435 7132 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Coghlans medvecsengő termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!