Bear Buster medveriasztó spray 300 ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Bear Buster medveriasztó spray 300 ml 0
  • Bear Buster medveriasztó spray 300 ml 1
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#13780-FOR3093030
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Bear Buster medveriasztó spray 300 ml:

Medve, kutya, vaddisznó támadása ellen védő készítmény. Hatótávolsága 6-8 méter, ahol egy kb. 4 méter széles védőzónát hoz létre. Hatóanyagai erősen csípős anyagok, amelyek égető érzést váltanak ki a légzőrendszerben, és elhomályosítják a látást. A BearBuster kiemelkedő előnye, hogy néhány napra kiiktatja a szaglást, így megakadályozza, hogy az állat kövesse az áldozatot. A medve spray biztonsági kupakkal készül.

 
Ûrtartalom: 300 ml
Tömeg: 469 g
Méret: 25 x 5 cm
 
BearBuster medveriasztó spray. Minden természetjáró számára, medvék és más nagytestű ragadozók támadása ellen védő készítmény. Hatóanyaga capsicum oleorezin és dibenzoxazepin, melyek azonnal égető érzést váltanak ki a légutakban, a fejen és a szemben, és elhomályosítják a látást. A készítmény hatótávolsága max. 8 méter. A palackból kb. 8 másodpercig szórható ki, széles, legyező alakban. A hatótávolság kedvezőtlen időjárási körülmények között csökkenhet.
 
Hatóanyagai: Capsicum oleorezin ≤2%, dibenzoxazepin≤1% 
 
A medve spray használata:
1. Terepen tartsa a palackot könnyen elérhető helyen.
2. Ha medvével találkozik, a palackot kézbe fogva a hüvelykujjával húzza ki a narancssárga biztonsági tüskét.
3. Ellenőrizze a szélirányt. Erős szél esetén különösen fontos, hogy a szél az Ön háta mögül, a medve irányába fújjon. Ellenkező esetben a készítmény hatótávolsága csökkenhet, és a permet Önre kerülhet.
4. Irányítsa a fúvókát a közeledő vagy támadó medve feje felé. Rövid ideig (1-2 másodpercig) permetezze ki a palackból a készítményt. Ha a medve továbbra is támad, többszöri, egymás utáni fújással permetezze felé a készítményt, amíg távolodni nem kezd. Javasolt a készítményt egyetlen, hosszú fújás helyett rövid, ismételt fújások formájában alkalmazni, bár ez első fújás lehet hosszabb, hogy a felhő hamarabb felépüljön.  Miután a medve eltávolodott, helyezze vissza a biztonsági tüskét, és gyorsan, de ne futva hagyja el a területet. 
A TYRCHEM, spol. s.r.o. nem vállal felelősséget a termék használatából vagy meghiúsult használatából eredő esetleges károkért, sérülésekért vagy halálért.
 
A medve spray szállítására és használatára vonatkozó kormányrendelet: 175/2003. (X.28.)
 

Bear Buster medveriasztó spray 300 ml

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Attilát a +36 20 435 7132 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Bear Buster medveriasztó spray 300 ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!