Petromax Care & Seasoning Conditioner

  • Petromax Care & Seasoning Conditioner 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#2911-402407
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Petromax Care & Seasoning Conditioner:

Ez a természetes összetevők keverékéből készült kondicionáló nagyszerű módja a Dutch Oven típusú öntöttvas edények (különösen a Petromax edények) és más öntöttvas edénytermékek felületeinek védelmére. Ezzel az ápolószerrel megújíthatja öntöttvas edényének beavatását, valamint új öntöttvas edényeket is beavathat vele. Az ápoló akkor a leghatékonyabb, ha minden főzés után alkalmazzuk. A kondicionáló rendszeres felhordásával karbantartható a Petromax Dutch Ovens előavatott felülete, amely tapadásmentes felületet biztosít a főzéshez, sütéshez. Az ápolószer segít abban is, hogy rozsdásodás esetén újra avassuk az edényt. Finom bevonatot képez.
 
Összetevők: Tiszta természetes összetevőkből készült, élelmiszer-biztonságos, vegán, gluténmentes, paraffinum subliquidum Ph. Eur., szűz olaj, triglicerid olaj, ionos színezék alapolaj keveréke, folyékony élelmiszer-adalékanyagok. Zárva, hűvös, sötét helyen tárolandó.

Petromax Care & Seasoning Conditioner

Petromax:

Petromax, minőség 1910 óta - a világ legjobb petróleum lámpájáról (HK 500) és öntöttvas edényeiről híres német márka. 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Petromax Care & Seasoning Conditioner termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!