Üzletünk 2022. november 28-30-ig, zárva tart.

Black Diamond Pipe Dream 45

  • Black Diamond Pipe Dream 45  0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#17093-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Black Diamond Pipe Dream 45 :

Párnázott vállpántokkal és derékövvel, valamint hárompontos zárórendszerrel kombinálva a Black Diamond Pipe Dream 45 egy praktikus felszerelést hordozó táska és akár pihenőhelyként is szolgálhat. A cipzáras felső és belső zsebek megakadályozzák, hogy a lényeges dolgok elkeveredjenek, és két belső tartó hurok lehetővé teszi a szervezettebb pakolást, rendszerezést.

 

Black Diamond Pipe Dream 45

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Black Diamond Pipe Dream 45 termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!