Üzletünk 2022. november 28-30-ig, zárva tart.

Salewa Rookie FB gyerek beülő

  • Salewa Rookie FB gyerek beülő 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#10124-860304
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Salewa Rookie FB gyerek beülő:

Teljesen állítható beülő gyerekeknek az első lépésekhez a hegyekben vagy a sziklákon. Három 90SafX csattal az alapváltozatban, valamint párnázott elemekkel a könnyű beállítás, kényelem és magas szintű biztonság érdekében. Az elasztikus inlett a háton és a kidolgozott geometria tökéletesen illeszkedik a testre. A kontrasztos színű felcsévélési pont javítja a biztonságot.

Magasság: 90-120 cm, mell 38 - 52 cm
Tömeg: 473 g, max. terhelhetőség: 40 kg
Szabvány: EN 12277 B típus

Salewa Rookie FB gyerek beülő

Salewa beülő:

Salewa 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Salewa Rookie FB gyerek termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!