Ortlieb Vario PS QL3.1 hátsó kerékpáros táska / hátizsák hátizsák

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]

Változatok:

Cikkszám:
#17365-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Ortlieb Vario PS QL3.1 hátsó kerékpáros táska / hátizsák hátizsák:

Hátizsák vagy táska? A sokoldalú és innovatív Vario PS segítségével többé nem kell feltennie magának ezt a kérdést. A Vario PS egyik oldalán Quick-Lock rögzítési rendszereinkkel, a másikon pedig párnázott hordozórendszerrel, mellkaspánttal és ergonomikus vállpánttal rendelkezik, így a Vario PS minden eddiginél gyorsabban változik hátizsákból táskává. A nem használt oldalt egy úgynevezett Flap beépített zsebbel takarja. És minden olyan tárgy számára, amelyhez gyorsan hozzá kell férnie, van egy cipzáras külső zseb. Minden más elérhető a praktikus és bevált tekercszáron keresztül, beleértve a laptopot is, amelyhez párnázott rekesz tartozik. Ez a vízálló hibrid táska PVC-mentes és fenntarthatóan Németországban gyártott.

 További jellemzők:
+ Reflektorok
+ Fényvisszaverő fonal a vállpántokban
+ Hálós külső zseb az oldalán

Méret: Hossz: 47 x szél: 31 x mélység: 22 cm
Tömeg: 1400 g
Ûrtartalom: 26 L
Max. terhelhetőség: 9 kg
Anyag: PS33 (PVC mentes)
Vízállóság: IP64
Adapter: Quick-Lock3.1

Ortlieb Vario PS QL3.1 hátsó kerékpáros táska / hátizsák hátizsák

Ortlieb hátizsák:

1982-ben Hartmut Ortlieb megalapította az ORTLIEB Sportartikel GmbH-t Nürnbergben, Németországban. 1997-ben a cég átköltözött a közép-frankos Heilsbronn városba, Ansbach regionális kerületébe. Az első ORTLIEB kerékpártáskákat a vízálló felszerelések személyes igénye alapján hozták létre Időközben az Ortlieb cégnek több mint 300 alkalmazottja lett, és az ORTLIEB kollekciója több mint 500 egyedi termékre bővült. Ma is minden egy fedél alatt található: a fejlesztéstől és a tervezéstől a tervezésen, gyártáson, értékesítésen, marketingen át a szállításig. Minden Ortlieb vízálló terméket nagyfrekvenciás hegesztési módszerekkel állítanak elő a németországi Heilsbronn-i központban. A Made in Germany kiváló minőségű kültéri felszerelést garantál minden igényhez, minden időjáráshoz és minden terepre.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Attilát a +36 20 435 7132 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Ortlieb Vario PS QL3.1 hátsó kerékpáros táska / hátizsák termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!