Ortlieb Recumbent-Bag

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#17489-FL101
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Ortlieb Recumbent-Bag:

 

Recumbent bikers are especially enthusiastic about their aerodynamic shape. The innovative ORTLIEB design shows its strengths especially on extended tours. The large lid allows fast access to the bag’s contents, and the large reflectors ensure safety at night, in rain and fog. The QL2 mounting system allowssimple mounting and detachment with a click. The removable shoulder strap and padded handle guarantee comfortable transport options when taken off the rack.

Note: Due to their length the panniers are suited for recumbentbikes only.

Further features:

+ can be used individually
+ mesh pocket (not waterproof) and elastic cord for fixation on the lid
+ removable bottle holster
+ fixation for map case provided (article code F14, separately available)
+ bags come as a pair (left and right pannier) with 2 shoulder straps and 1 bottle holster

More Information
Color    black
material    PD620, PS620C
bag type    pair
adapter    Quick-Lock2
weight    2x 1550 g
height    30 cm
width    63 cm
depth    19 cm
volume    2x 36 l
Properties    mig, ip53, ql2

Ortlieb Recumbent-Bag

Ortlieb:

1982-ben Hartmut Ortlieb megalapította az ORTLIEB Sportartikel GmbH-t Nürnbergben, Németországban. 1997-ben a cég átköltözött a közép-frankos Heilsbronn városba, Ansbach regionális kerületébe. Az első ORTLIEB kerékpártáskákat a vízálló felszerelések személyes igénye alapján hozták létre Időközben az Ortlieb cégnek több mint 300 alkalmazottja lett, és az ORTLIEB kollekciója több mint 500 egyedi termékre bővült. Ma is minden egy fedél alatt található: a fejlesztéstől és a tervezéstől a tervezésen, gyártáson, értékesítésen, marketingen át a szállításig. Minden Ortlieb vízálló terméket nagyfrekvenciás hegesztési módszerekkel állítanak elő a németországi Heilsbronn-i központban. A Made in Germany kiváló minőségű kültéri felszerelést garantál minden igényhez, minden időjáráshoz és minden terepre.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Attilát a +36 20 435 7132 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Ortlieb Recumbent-Bag termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!