Ortlieb Sport-Roller City kerékpáros táska

Változatok:

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#17484-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Ortlieb Sport-Roller City kerékpáros táska:

A Sport-Roller City még a szabadban való tartózkodás nélkül is nagyobb rugalmasságot biztosít a városi kerékpárosoknak. Használható mindkét oldalon elülső vagy hátsó csomagtartón, vagy egyedi táskaként. Az erősen fénylő 3M Scotchlite anyagból készült reflektorok a táskák oldalán fokozott biztonságot nyújtanak a közlekedésben. A megfizethető alapok számos kiegészítővel bővíthetők. Ez a modell élvédőkkel van felszerelve, amelyekben nyílások vannak az ORTLIEB táskatartó rendszer rögzítésére.

TOVÁBBI JELLEMZÕK:
+ 16 mm-es rack átmérőig használható
+ 8 mm-es és 11 mm-es betétek mellékelve
+ Egyénileg vagy párban is használható
+ Könnyen tisztítható
+ alacsony riderhez vagy hátsó táskához is
+ Ideális gyermek vagy ifjúsági kerékpárokhoz 

Made in Germany.

Méret: Hossz: 30 x szél: 25 x mélység: 14 cm
Tömeg: 2 x 605 g
Ûrtartalom: 2 x 12,5 L
Anyag: PD620, PS490
Vízállóság: IP64
Adapter: Quick-Lock1

Ortlieb:

1982-ben Hartmut Ortlieb megalapította az ORTLIEB Sportartikel GmbH-t Nürnbergben, Németországban. 1997-ben a cég átköltözött a közép-frankos Heilsbronn városba, Ansbach regionális kerületébe. Az első ORTLIEB kerékpártáskákat a vízálló felszerelések személyes igénye alapján hozták létre Időközben az Ortlieb cégnek több mint 300 alkalmazottja lett, és az ORTLIEB kollekciója több mint 500 egyedi termékre bővült. Ma is minden egy fedél alatt található: a fejlesztéstől és a tervezéstől a tervezésen, gyártáson, értékesítésen, marketingen át a szállításig. Minden Ortlieb vízálló terméket nagyfrekvenciás hegesztési módszerekkel állítanak elő a németországi Heilsbronn-i központban. A Made in Germany kiváló minőségű kültéri felszerelést garantál minden igényhez, minden időjáráshoz és minden terepre.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Hozzászólások: