Ortlieb Gravel-Pack vízálló hátsó kerékpáros táska

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#17485-F9982
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Ortlieb Gravel-Pack vízálló hátsó kerékpáros táska:

Ideal for multiday tours and self-supported races, the ORTLIEB Gravel-Pack duo offers you a combined payload of 25 liters for additional gear such as mess kits, food and other “luxury” items. Mounting the Pack to your lowrider bike rack allows you to maintain a low center of gravity and undiminished off-road agility despite your extra gear.


While the Pack’s streamlined design – without inside pockets and a shoulder-strap pad – helps to keep it in the featherweight class, its lightweight, wear-resistant material withstands even the harshest of rock and gravel conditions you encounter on your way. And no matter how wet the weather, your things will stay dry thanks to the proven ORTLIEB-waterproof quality and roll closure.
With the QL2.1 system and two mounting hooks, the Gravel-Pack remains tightly attached to your bike rack while you ride over hill and dale on your gravel grinder, mountain bike or fatbike.


Further features:


+ reflectors
+ strap-buckle closure


adapter    Quick-Lock2.1
weight    1160 g | 40.9 oz
height    30 cm | 11 inch
width    25 cm | 9 inch
depth    14 cm | 5 inch
volume    25 L | 1525.6 cu inch
Properties    mig, nopvc, ip64, pair

 

Ortlieb:

1982-ben Hartmut Ortlieb megalapította az ORTLIEB Sportartikel GmbH-t Nürnbergben, Németországban. 1997-ben a cég átköltözött a közép-frankos Heilsbronn városba, Ansbach regionális kerületébe. Az első ORTLIEB kerékpártáskákat a vízálló felszerelések személyes igénye alapján hozták létre Időközben az Ortlieb cégnek több mint 300 alkalmazottja lett, és az ORTLIEB kollekciója több mint 500 egyedi termékre bővült. Ma is minden egy fedél alatt található: a fejlesztéstől és a tervezéstől a tervezésen, gyártáson, értékesítésen, marketingen át a szállításig. Minden Ortlieb vízálló terméket nagyfrekvenciás hegesztési módszerekkel állítanak elő a németországi Heilsbronn-i központban. A Made in Germany kiváló minőségű kültéri felszerelést garantál minden igényhez, minden időjáráshoz és minden terepre.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Hozzászólások: