Ortlieb Fork-Pack Plus 5,8L vízálló kerékpáros táska

Változatok:

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#17488-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Ortlieb Fork-Pack Plus 5,8L vízálló kerékpáros táska:

Made of abrasion-resistant Cordura fabric and weighing just 325 grams including the adapter, the Fork-Pack Plus offers 5.8 L of additional storage space for your next bike adventure. With the help of the Quick-Lock S adapter, this ultra-light bag with roll closure can be mounted on forks with mounts provided for this purpose, as well as on forks without accessory mounts, as long as the fork legs have an untapered diameter between 30 and 42 mm. The Fork-Pack Plus can be attached or removed from the mounted adapter plate single-handedly in a matter of seconds. The Fork-Pack is made of PVC-free nylon fabric and sustainably produced in Germany.
 
FURTHER PRACTICAL DETAILS:
+ Reflective logo
 
Attention: Not suitable for tapered forks or carbon forks without accessory mounts.
Color    Black
material    PS36C
bag type    single
adapter    Quick-Lock S
    
    
    
weight    325 g
height    30,5 cm
width    19,5 cm
depth    13 cm
volume    5,8 L
load    3 kg
Properties    mig, nopvc, ip64

 

Ortlieb:

1982-ben Hartmut Ortlieb megalapította az ORTLIEB Sportartikel GmbH-t Nürnbergben, Németországban. 1997-ben a cég átköltözött a közép-frankos Heilsbronn városba, Ansbach regionális kerületébe. Az első ORTLIEB kerékpártáskákat a vízálló felszerelések személyes igénye alapján hozták létre Időközben az Ortlieb cégnek több mint 300 alkalmazottja lett, és az ORTLIEB kollekciója több mint 500 egyedi termékre bővült. Ma is minden egy fedél alatt található: a fejlesztéstől és a tervezéstől a tervezésen, gyártáson, értékesítésen, marketingen át a szállításig. Minden Ortlieb vízálló terméket nagyfrekvenciás hegesztési módszerekkel állítanak elő a németországi Heilsbronn-i központban. A Made in Germany kiváló minőségű kültéri felszerelést garantál minden igényhez, minden időjáráshoz és minden terepre.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Hozzászólások: