Ortlieb Fork-Pack Plus 5,8L vízálló kerékpáros táska

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]

Változatok:

Cikkszám:
#17488-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Ortlieb Fork-Pack Plus 5,8L vízálló kerékpáros táska:

A kopásálló Cordura szövetből készült, és az adapterrel együtt mindössze 325 grammot nyom, a Fork-Pack Plus 5,8 literes további tárhelyet kínál sok kerékpáros kalandhoz. A Quick-Lock S adapter segítségével ez az ultrakönnyű tekercszáras táska felszerelhető az erre a célra kialakított tartóval ellátott villákra, valamint a tartozéktartó nélküli villákra, amennyiben a villalábak átmérője nem kúpos. 30 és 42 mm között. A Fork-Pack Plus pillanatok alatt egy kézzel rögzíthető vagy eltávolítható a szerelt adapterlemezről. A Fork-Pack PVC-mentes nylon szövetből készült, és fenntarthatóan Németországban gyártják.

 Figyelem: Nem alkalmas kúpos villákhoz vagy karbonvillákhoz, tartozékok rögzítése nélkül.

anyaga PS36C

Quick-Lock S adapter

Tömeg: 325 g

magassága 30,5 cm

szélessége 19,5 cm

mélysége 13 cm

űrtartalom 5,8 l

terhelhetőség 3 kg

Tulajdonságok mig, nopvc

Vízálló IP64

Ortlieb Fork-Pack Plus 5,8L vízálló kerékpáros táska

Ortlieb:

1982-ben Hartmut Ortlieb megalapította az ORTLIEB Sportartikel GmbH-t Nürnbergben, Németországban. 1997-ben a cég átköltözött a közép-frankos Heilsbronn városba, Ansbach regionális kerületébe. Az első ORTLIEB kerékpártáskákat a vízálló felszerelések személyes igénye alapján hozták létre Időközben az Ortlieb cégnek több mint 300 alkalmazottja lett, és az ORTLIEB kollekciója több mint 500 egyedi termékre bővült. Ma is minden egy fedél alatt található: a fejlesztéstől és a tervezéstől a tervezésen, gyártáson, értékesítésen, marketingen át a szállításig. Minden Ortlieb vízálló terméket nagyfrekvenciás hegesztési módszerekkel állítanak elő a németországi Heilsbronn-i központban. A Made in Germany kiváló minőségű kültéri felszerelést garantál minden igényhez, minden időjáráshoz és minden terepre.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Attilát a +36 20 435 7132 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Ortlieb Fork-Pack Plus 5,8L vízálló kerékpáros táska termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!