Ortlieb Velocity 29 L vízálló hátizsák

Ingyenes házhozszállítással
  • Ortlieb Velocity 29 L vízálló hátizsák 0
  • Ortlieb Velocity 29 L vízálló hátizsák 1
  • Ortlieb Velocity 29 L vízálló hátizsák 2
  • Ortlieb Velocity 29 L vízálló hátizsák 3
  • Ortlieb Velocity 29 L vízálló hátizsák 4
  • Ortlieb Velocity 29 L vízálló hátizsák 5
  • Ortlieb Velocity 29 L vízálló hátizsák 6
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]

Változatok:

Cikkszám:
#17330-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Ortlieb Velocity 29 L vízálló hátizsák:

Ez a futár stílusú hátizsák évek óta az ORTLIEB egyik legnépszerűbb terméke. Egyszerűen verhetetlen, ha munkába, iskolába vagy játékba kell vinni. A Velocity néhány megkülönböztető jellemzője a tartósság, a vízállóság és a kiváló szellőzést biztosító hátsó párnázás. A Velocity hordrendszerét ergonómiailag optimalizálták a még nagyobb szállítási kényelem érdekében. A deréköv könnyen állítható, sőt levehető.
A tépőzáras tekercszár csodálatosan könnyű hozzáférést és csomagolást tesz lehetővé. És ha a tépőzáras betét sok év intenzív használat után elkopna, visszaküldheti Velocity-jét az ORTLIEB-nek, hogy megújítsa, így a hátizsák második életet kap. Ez teszi a Velocity-t fenntartható, élethosszig tartó társsá. A hátizsák belseje is új dizájnt kapott. A nagy, cipzáras belső zseb mellett most mindkét Velocity modell rendelkezik párnázott laptoprekesszel.

A legnagyobb „újdonság” pedig egy kisebb és egy nagyobb verzió bevezetése a Velocity sorozatba. 17 literes térfogatával ez a hátizsák ideális alacsonyabb emberek számára, vagy mindazok számára, akiknek egyszerűen kevesebb helyre van szükségük értékes rakományukhoz. A 23 literes változattal egy Velocityt kapunk, amely elég nagy helyet foglal el, és egy további cipzáras zsebet az oldalán.

Made in Germany.

További jellemzők:
+ masszív alsó rész hátsó élvédőkkel és négylábú kialakítással
+ levehető mell- és deréköv
+ belső laptop rekesszel
+ fogantyú
+ tartó az opcionális hátsó lámpa vagy sisak rögzítéséhez

Méret: szélesség: 33 x hossz: 50 x mélység: 21 cm
Ûrtartalom: 29 L
Tömeg: 1070 g
Vízállóság: IP67
Anyag: PD620, PS620C

Ortlieb Velocity 29 L vízálló hátizsák

Ortlieb hátizsák:

1982-ben Hartmut Ortlieb megalapította az ORTLIEB Sportartikel GmbH-t Nürnbergben, Németországban. 1997-ben a cég átköltözött a közép-frankos Heilsbronn városba, Ansbach regionális kerületébe. Az első ORTLIEB kerékpártáskákat a vízálló felszerelések személyes igénye alapján hozták létre Időközben az Ortlieb cégnek több mint 300 alkalmazottja lett, és az ORTLIEB kollekciója több mint 500 egyedi termékre bővült. Ma is minden egy fedél alatt található: a fejlesztéstől és a tervezéstől a tervezésen, gyártáson, értékesítésen, marketingen át a szállításig. Minden Ortlieb vízálló terméket nagyfrekvenciás hegesztési módszerekkel állítanak elő a németországi Heilsbronn-i központban. A Made in Germany kiváló minőségű kültéri felszerelést garantál minden igényhez, minden időjáráshoz és minden terepre.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Attilát a +36 20 435 7132 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Ortlieb Velocity 29 L vízálló termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!