Ortlieb X-tremer 113 L drybag hátizsák

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#17475-R17302
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Ortlieb X-tremer 113 L drybag hátizsák:

Három dologra van szükséged egy új kalandhoz: egy kis bátorságra, optimális felszereltségre és a masszív Ortlieb X-Tremerre. Mindkét méretben hatalmas, és igazi alternatíva a merev dobozokhoz és a terjedelmes hordókhoz képest. Poggyászvédőként is használható, üres állapotban pedig könnyen összehajthatók egy kis csomagba.

További jellemzők:
+ Három D-gyűrű rögzítéshez és reteszeléshez pl. egy lakathoz
+ Könnyen tisztítható

Tekercselős záródás:
A könnyen működtethető legördülő zárás minden helyzetben abszolút biztonságosnak bizonyult. Mielőtt vízbe merítené, forgassa meg legalább négyszer, és zárja be a csatokat.

Jegyzet:
A feltüntetett magasság a háromszor feltekercselt zárt szárazzsákokra vonatkozik. A nyitott hosszhoz kérjük, adjon hozzá kb. 20 cm-t.

Made in Germany.

Méret: 92 x 39 cm

Tömeg: 1150 g

Vízállóság: IP64

Ortlieb hátizsák:

1982-ben Hartmut Ortlieb megalapította az ORTLIEB Sportartikel GmbH-t Nürnbergben, Németországban. 1997-ben a cég átköltözött a közép-frankos Heilsbronn városba, Ansbach regionális kerületébe. Az első ORTLIEB kerékpártáskákat a vízálló felszerelések személyes igénye alapján hozták létre Időközben az Ortlieb cégnek több mint 300 alkalmazottja lett, és az ORTLIEB kollekciója több mint 500 egyedi termékre bővült. Ma is minden egy fedél alatt található: a fejlesztéstől és a tervezéstől a tervezésen, gyártáson, értékesítésen, marketingen át a szállításig. Minden Ortlieb vízálló terméket nagyfrekvenciás hegesztési módszerekkel állítanak elő a németországi Heilsbronn-i központban. A Made in Germany kiváló minőségű kültéri felszerelést garantál minden igényhez, minden időjáráshoz és minden terepre.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Hozzászólások: