Ortlieb Velocity PS 23 L vízálló hátizsák

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]

Változatok:

Cikkszám:
#17319-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Ortlieb Velocity PS 23 L vízálló hátizsák:

A Velocity futár stílusú hátizsák az ORTLIEB kollekció egyik kedvence. A Velocity PS fenntartható PVC-mentes anyagból készül: az új, PU bevonatú nylon szövet ugyanolyan strapabíró. Az ORTLIEB Messenger Bag-et szem előtt tartva tervezett kompakt hátizsák tökéletes választás diákoknak, tanulóknak vagy ingázóknak, mindennapi használatra, iskolába, sportoláshoz vagy munkához.

A Velocity PS erős és vízálló.

Védjegye, a habszivacsos szellőző háta, biztosítja a viselési kényelmet és a légáteresztő képességet. A habszivacs háttámla és az ergonómikus vállpántok egyaránt továbbfejlesztettek a nagyobb viselési kényelem érdekében. A derékpánt állítható vagy akár könnyen levehető. Könnyen hozzáférhető tekercs tetejű záródás horoggal és hurokkal, amely így 100%-os vízállóságot garantál, és gyorsítja és egyszerűsíti a pakolást. Abban az esetben, ha a tépőzár hosszú évek intenzív használat után elhasználódna, egyszerűen juttassa vissza hátizsákját az ORTLIEB ügyfélszolgálatunkhoz, és Velocity-je kap egy második életet. Minden alkatrész könnyen cserélhető vagy javítható, így a Velocity fenntartható és élethosszig tartó társ.

Mi újság a belsejében? Mostantól minden Velocity hátizsák belső cipzáras rendszerezővel és párnázott laptophüvellyel rendelkezik, amely a számítógépek aljához és tetejéhez rögzíthető (max. 15,4”), és biztonságosan és szárazon tartja őket. Az alsó élvédők ellenállnak a kopásnak és a dörzsölésnek. Hátul kerékpáros lámpa vagy bukósisak rögzíthető.

Mint minden ORTLIEB termék, a Velocity PS is fenntartható módon készül Németországban.

További jellemzők:
Hordozó fogantyú;
Derék- és mellheveder, állítható és levehető;
Cipzáras rendszerező laptop tokkal;
Rögzítés kerékpár lámpának vagy bukósisaknak (nem tartozék)

Hossz: 50 cm x szélesség: 30 x mélység: 16 cm
Ûrtartalom: 23 L
Max. terhelhetőség: 10 kg
Vízállóság: IP64

 

Ortlieb Velocity PS 23 L vízálló hátizsák

Ortlieb hátizsák:

1982-ben Hartmut Ortlieb megalapította az ORTLIEB Sportartikel GmbH-t Nürnbergben, Németországban. 1997-ben a cég átköltözött a közép-frankos Heilsbronn városba, Ansbach regionális kerületébe. Az első ORTLIEB kerékpártáskákat a vízálló felszerelések személyes igénye alapján hozták létre Időközben az Ortlieb cégnek több mint 300 alkalmazottja lett, és az ORTLIEB kollekciója több mint 500 egyedi termékre bővült. Ma is minden egy fedél alatt található: a fejlesztéstől és a tervezéstől a tervezésen, gyártáson, értékesítésen, marketingen át a szállításig. Minden Ortlieb vízálló terméket nagyfrekvenciás hegesztési módszerekkel állítanak elő a németországi Heilsbronn-i központban. A Made in Germany kiváló minőségű kültéri felszerelést garantál minden igényhez, minden időjáráshoz és minden terepre.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Attilát a +36 20 435 7132 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Ortlieb Velocity PS 23 L vízálló termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!