Ortlieb Messenger Bag vízálló futár hátizsák

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]

Változatok:

Cikkszám:
#17331-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Ortlieb Messenger Bag vízálló futár hátizsák:

Professzionális futártáska: a feltűnő dizájn, a robusztus funkcionalitás és a kiemelkedő rögzítési rendszer teszik a Messenger-Bag-et klasszikussá - nem csak kerékpáros futárok számára. Tartós és kellően átgondolt a nagyvárosi dzsungelben, ezért a Messenger-Bag kiváló hírnévnek örvend a kerékpáros futárok és a rendszeresen tekerők körében, szerte a világon. A táska legfontosabb tulajdonságai közé tartozik a karcsú, funkcionális kialakítás, a vízálló ponyvaanyag, amely minden zord időjárásnak ellenáll, valamint a kényelmes roll-top záródás, amely rugalmas csomagolási magasságot és 39 literes hasznos térfogatot tesz lehetővé.

A szellőző habszivacsból kialakított háttámla, valamint a mell- és csípőpántok kényelmes, szoros illeszkedést tesznek lehetővé, ami különösen fontos városi forgalomban gyorsításkor és fékezéskor. A fényvisszaverő csíkokkal ellátott kontúros vállpántok és az oldalsó fényvisszaverők fokozott észlelhetőséget biztosítanak, különösen rossz időben és éjszaka.

További jellemzők:

+ diszkrét ORTLIEB logó
+ hordozó fogantyú
+ sarokvédők és lábak, amelyek védik a táska alját

Hossz: 50 cm x szélesség: 39 x mélység: 15 cm
Ûrtartalom: 39 L
Tömeg: 1300 g
Vízállóság: IP64

Ortlieb Messenger Bag vízálló futár hátizsák

Ortlieb hátizsák:

1982-ben Hartmut Ortlieb megalapította az ORTLIEB Sportartikel GmbH-t Nürnbergben, Németországban. 1997-ben a cég átköltözött a közép-frankos Heilsbronn városba, Ansbach regionális kerületébe. Az első ORTLIEB kerékpártáskákat a vízálló felszerelések személyes igénye alapján hozták létre Időközben az Ortlieb cégnek több mint 300 alkalmazottja lett, és az ORTLIEB kollekciója több mint 500 egyedi termékre bővült. Ma is minden egy fedél alatt található: a fejlesztéstől és a tervezéstől a tervezésen, gyártáson, értékesítésen, marketingen át a szállításig. Minden Ortlieb vízálló terméket nagyfrekvenciás hegesztési módszerekkel állítanak elő a németországi Heilsbronn-i központban. A Made in Germany kiváló minőségű kültéri felszerelést garantál minden igényhez, minden időjáráshoz és minden terepre.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Attilát a +36 20 435 7132 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Ortlieb Messenger Bag vízálló futár termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!