Ortlieb Atrack ST vízálló hátizsák

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]

Változatok:

Cikkszám:
#17377-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Ortlieb Atrack ST vízálló hátizsák:

Az Atrack családnak új női modellje van - az Atrack ST. A zsák hátrendszere elsősorban nők vagy alacsonyabb testmagasságú felhasználók számára készült.

Az állítható, párnázott háttámla, a vállpántok és a derékheveder a nők anatómiájához igazodnak. 34 literes méretben kapható, a háttámla hossza fokozatmentesen állítható, hogy különböző háthosszú felhasználóknak is megfeleljen. A lélegző hátpanelből és a párnázott, beépített zsebekkel kombinált derékhevederből álló hordozórendszer ideális súlyelosztást tesz lehetővé. Az ORTLIEB egy új hátizsák kategória létrehozásától inspirálva tervezte meg az Atrack termékcsaládot. Ez az Active Travel Backpack modell, az Atrack ST, vízálló az IP67 szabvány szerint, 100%-ban szárazon tartja a felszerelést, ezért ideális utazáshoz és szabadtéri kikapcsolódáshoz. Az Atrack ST egy innovatív hátizsák, amelyet a rövid utazások és a minimalizmus növekvő tendenciájára terveztek. A vízálló TIZIP cipzár (frissített változat) egyedülálló elhelyezkedése az Atrack ST hátlapján széles nyílást biztosít, akadálytalan hozzáféréssel. Az Atrack egy teljesen felszerelt túra hátizsák és egy utazótáska egyben – maximális rugalmasságot kínál egyetlen poggyászban. A moduláris rendszer és a számos tartozék lehetővé teszi a gyors, egyedi, felhasználásra szabott módosításokat utazása során – a szabadban vagy a városban. A kompressziós hevederek pozíciója a felszereléstartó füleken keresztül variálható. Négy cipzáras belső zseb és egy belső kompressziós pánt segíti a tiszta rendszerezést a be- és kicsomagoláskor. PVC-mentes és fenntartható módon készül.

Made in Germany.

 

További jellemzők:

+ Kopás- és szakadásálló nylon szövet

+ 4 cipzáras belső zseb

+ fokozatmentesen állítható hátlap a különböző magasságokhoz

+ ergonomikus vállpántok

+ széles, párnázott derékheveder, cipzáras, oldalsó, hálós zsebekkel

+ két külső hálós zseb (pl. kulacsoknak)

+ az elülső fülek lehetővé teszik további felszerelés rögzítését

+ 4 kompressziós heceder

+ hermetikus tömítés az ivócső kimenetelénél

+ belső kompressziós heveder

+ kulcstartó

magasság: 56 cm x szélesség: 28 cm x mélység: 27 cm
Ûrtartalom: 34 L
Tömeg: 1450 g
Vízállóság: IP67
Anyag: PS33

Ortlieb Atrack ST vízálló hátizsák

Ortlieb hátizsák:

1982-ben Hartmut Ortlieb megalapította az ORTLIEB Sportartikel GmbH-t Nürnbergben, Németországban. 1997-ben a cég átköltözött a közép-frankos Heilsbronn városba, Ansbach regionális kerületébe. Az első ORTLIEB kerékpártáskákat a vízálló felszerelések személyes igénye alapján hozták létre Időközben az Ortlieb cégnek több mint 300 alkalmazottja lett, és az ORTLIEB kollekciója több mint 500 egyedi termékre bővült. Ma is minden egy fedél alatt található: a fejlesztéstől és a tervezéstől a tervezésen, gyártáson, értékesítésen, marketingen át a szállításig. Minden Ortlieb vízálló terméket nagyfrekvenciás hegesztési módszerekkel állítanak elő a németországi Heilsbronn-i központban. A Made in Germany kiváló minőségű kültéri felszerelést garantál minden igényhez, minden időjáráshoz és minden terepre.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Attilát a +36 20 435 7132 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Ortlieb Atrack ST vízálló termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!