Ortlieb Atrack 35 L vízálló hátizsák

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]

Változatok:

Cikkszám:
#17361-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Ortlieb Atrack 35 L vízálló hátizsák:

Az első utazótáskaként nyíló vízálló hátizsák a kényelem új szintjét kínálja szabadtéri kalandjaidhoz és rövidebb kirándulásaidhoz!


Bárki, aki valaha is szembesült azzal a feladattal, hogy gyorsan meg kell találnia egy adott tárgyat a hátizsák mélyén, imádni fogja az új Atrack-et! Az Atrack túra hátizsák cipzárjai úgy nyílnak, mint egy bőröndé, nagyban leegyszerűsítve a csomagolási logisztikát azáltal, hogy egy pillantással áttekintést nyújtanak a csomagban lévő egyes tételekről – és azonnali hozzáférést biztosítanak azokhoz. Az Atrack-et le is állíthatod az elülső oldalára, hogy a hevederrendszer tiszta és száraz legyen.


Az Atrack nemcsak a hátizsákban való kényelmetlen turkálástól kímél meg, hanem lehetővé teszi, hogy esővédő huzat nélkül is boldogulj. Nem számít, ha elkap egy zápor, vagy folyón kell átúsznod: felszerelésed teljesen száraz marad! Ennek az az oka, hogy a táska PVC-mentes nylon anyaga és vízálló TIZIP cipzár (frissített változat!) 100%-ban vízálló. A cipzár egyébként a hátaddal érintkező oldalon található, ami a tömegben való lopás ellen is véd.
Az aktív utazó hátizsák zseniális kialakítása maximális funkcionalitást biztosít, ha túrázásra, kerékpározásra, sítúrára, kenuzásra vagy bármilyen más kihívásra adnád a fejed a természetben. Sőt! Az Atrack a városban is jól érzi magát, és áramvonalas társként hűségesen elkísér rövid útjaidra. Az Atrack három méretben, három színben és a tartozékok széles választékával kapható, így gyorsan testreszabhatod minden kalandodhoz. Válaszd ki a kedvenced és kezdd el a történeted!

További jellemzők:

+ Kopás- és szakadásálló nylon szövet
+ 4 cipzáros belső zseb
+ fokozatmentesen állítható hátrész a különböző testmagasságokhoz
+ ergonomikus vállpántok
+ széles, párnázott csípőöv cipzáras, hálós oldalzsebekkel
+ két külső hálós zseb (pl. kulacsoknak)
+ az felszerelés tartó fülek lehetővé teszik további felszerelés rögzítését
+ 4 kompressziós heveder
+ hermetikus zárás az ivócső kivezetésnél

Made in Germany

magasság: 59 cm x szélesség: 28 cm x mélység: 27 cm
Ûrtartalom: 35 L
Tömeg: 1470 g
Vízállóság: IP67
Anyag: PS33

Ortlieb Atrack 35 L vízálló hátizsák

Ortlieb hátizsák:

1982-ben Hartmut Ortlieb megalapította az ORTLIEB Sportartikel GmbH-t Nürnbergben, Németországban. 1997-ben a cég átköltözött a közép-frankos Heilsbronn városba, Ansbach regionális kerületébe. Az első ORTLIEB kerékpártáskákat a vízálló felszerelések személyes igénye alapján hozták létre Időközben az Ortlieb cégnek több mint 300 alkalmazottja lett, és az ORTLIEB kollekciója több mint 500 egyedi termékre bővült. Ma is minden egy fedél alatt található: a fejlesztéstől és a tervezéstől a tervezésen, gyártáson, értékesítésen, marketingen át a szállításig. Minden Ortlieb vízálló terméket nagyfrekvenciás hegesztési módszerekkel állítanak elő a németországi Heilsbronn-i központban. A Made in Germany kiváló minőségű kültéri felszerelést garantál minden igényhez, minden időjáráshoz és minden terepre.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Attilát a +36 20 435 7132 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Ortlieb Atrack 35 L vízálló termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!