Jack Wolfskin Denali 60 phantom női hátizsák

  • Jack Wolfskin Denali 60 phantom női hátizsák
  • Jack Wolfskin Denali 60 phantom női hátizsák
  • Jack Wolfskin Denali 60 phantom női hátizsák
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#14374-2005531-6350
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Jack Wolfskin Denali 60 phantom női hátizsák:

Extra kényelmes, nagy, strapabíró túrazsák nagy terhek cipelésére, keskenyebbnek mondható kialakítással, a női anatómiához igazítva, jól őárnázott teherhordó panelekkel.
A kipróbált és sokat tesztelt Jack Wolfskin hátrendszer (X-Transition alumínium rúd merevítéssel) egyenletesen osztja el a súlyt a váll és a csípő hevedereken keresztül. A háthossz álítható, minden a testtel érintkező felület vastagon párnázott. A duralumínium merevítés és a derékpánt stabilan tartják a terhet, ugyanakkor a lehető legnagyobb mozgásszabadságot nyújtják még nehéz terepen is.
Két fő rekesze van, emellett számos zseb, rögzítési lehetőség és az elölről nyithatóság könnyíti a ki- és bepakolást.
Egyéb jellemzők: Esővédő huzat külön tároló zsebben - első nagy zseb - két oldalsó cipzáros zseb - oldalsó kulacstartók - a tetejét válltáskaként lehet használni.
 
Méret: 83 x 38 x 36 cm
Ûrtartalom: 60 + 8 liter
Tömeg: 2630 g
 
Jack Wolfskin hátizsák

Jack Wolfskin hátizsák:

Jack Wolfskin az egyik legismertebb és méltán népszerű outdoor márka. Nagy hangsúlyt helyeznek a minden időjárási körülmények között működő ruházat folyamatos fejlesztésére. Tovább a Jack Wolfskin márkaoldalra
 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Hozzászólások: