Ferrino Transalp 80 kék hátizsák

  • Ferrino Transalp 80 kék hátizsák
  • Ferrino Transalp 80 kék hátizsák
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#5729-026100
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Ferrino Transalp 80 kék hátizsák:

Jó elrendezésű, nagy rakterű, jól pakolható, rendezhető túrazsák. Súlyelosztása optimális, rekeszei könnyen hozzáférhetők. jól szellőző hátrendszere van, vastagon párnázott vállpántjai.  A tetejében két kisebb rekesz is helyet kapott. Két oldalzsebe, két hálós kulacstartója, elülső zsebe van, és egy-egy kis zsebe a derékhevedereken.

Nagycipzáros alsó rekesze könnyen pakolható. A főrekeszt felülről és elölről is nyithatjuk. Tömörítő hevederei, botrögzítői és matrac felerősítésre alkalmas hevederei is vannak. Esővédő huzata is van. A szokásos méretű ivótasakokat fogadja.
 

Ûrtartalom: 80 liter
Tömeg: 2,6 kg
Anyag: Jaquard Weave 500D poliészter
 
Ferrino hátizsák

Ferrino hátizsák:

Ferrino 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Hozzászólások: