Vaude Wizard 18+4 blue sapphire hátizsák

Ingyenes házhozszállítással
  • Vaude Wizard 18+4 blue sapphire hátizsák 0
  • Vaude Wizard 18+4 blue sapphire hátizsák 1
  • Vaude Wizard 18+4 blue sapphire hátizsák 2
  • Vaude Wizard 18+4 blue sapphire hátizsák 3
  • Vaude Wizard 18+4 blue sapphire hátizsák 4
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#17444-14566-3330
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Vaude Wizard 18+4 blue sapphire hátizsák:

Sokoldalú túrazsák hasznos felszereltséggel egy elegáns daypack megjelenésben. Aeroflex Control felfüggesztési rendszere könnyű és kényelmes illeszkedést biztosít. Igazi különlegesség, hogy egy ügyes megoldással szabályozhatjuk a háló hátlapjának feszességét, a hátizsáknak a háttól való távolságát, így szabályozhatjuk a hát szellőzését és a zsák súlypontját is. A nedvesség áteresztő vállpántok könnyen beállíthatók a felhasználóbarát Shifting Back Length segítségével, különböző háthosszhoz optimalizálva. Egy ügyes cipzáros megoldással négy literrel bővíthető a térfogat. Állítható a vállpántok hossza.

Oldalsó rugalmas zsebek és jól elrendezett szervező az első rekeszben, ami praktikus a napi túrákhoz, utazáshoz és sportoláshoz, egészítik ki a felszereltséget. Túrabotrögzítéssel, lámparögzítővel (kerékpározáshoz) is rendelkezik.  Környezetbarát bluesign® anyagokból készül. A Green Shape a VAUDE garanciája a környezetbarát elúállításhoz - fenntartható anyagok és erőforrás-takarékos termelés áll mögötte.


Tömeg: 1050 g
Térfogat: 18 + 4 L
Méretek: 54 x 29 x 22 cm
Terhelési tartomány: 3 - 8 kg

Felszereltség:
Szellőző, állítható vállpántok,
párnázott csípőtámasz zsebbel,
cipzárral bővíthető űrtartalom,
szervező az elülső rekeszben,
2 oldalsó rugalmas zseb,
oldalsó kompressziós hevederek,
túrabot rögzítési pont,
biztonsági lámparögzítő
ivótasak előkészítés, ivócső kivezetés,
mellheveder ivócső rögzítővel,
esővédő huzat lámparögzítési ponttal.

Anyagösszetétel:Fő szövet - Előlap: 100% poliészter (ebből 50% újrahasznosított); Bevonat: 100% poliuretán; 600 D poliuretán bevonatú, 50%-ban újrahasznosított; Második anyag: 100% poliészter (újrahasznosított); 300D poliuretán bevonatú 1500 mm 100% újrahasznosított poliészter; Bélés: 100% poliamid; 200 D poliuretán bevonatú; Esővédő: 100% poliamid; 190 T poliuretán bevonattal.

Vaude Wizard 18+4 blue sapphire hátizsák

Vaude hátizsák:

A hegyi sportok szakértője, Európa egyik vezető outdoor márkája a Vaude. Állandó fejlesztéseik, magas minőségű, kipróbált termékeik méltán teszik híressé az egész világon. Minőség, design és funkcionalitás jellemzik: a Vaude logót viselő termékek soha nem okoznak csalódást.
 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Attilát a +36 20 435 7132 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Vaude Wizard 18+4 blue sapphire termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!