Basic Nature Széles szájú hordó 3,6 L

  • Basic Nature Széles szájú hordó 3,6 L 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#2654-077004
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Basic Nature Széles szájú hordó 3,6 L:

Légmentesen záródó, vízálló hórdók. Mindenféle felszereléshez, ellátmányhoz használhatók. A 42, 55 és 68 literes változatokon hordfülek találhatók. Szinte mindent kibír. A közepes és nagy változatokat ülésként is használhatjuk a túrákon. Kajak és kenu túrákhoz ideális, de nyílt platón való szállításhoz és sok minden egyébre is használhatók. 
 
Magasság:  kb. 20 cm
Átmérő: 19,8 cm
Száj átméröje: 13,6 cm

Basic Nature Széles szájú hordó 3,6 L

Basic Nature:

Basic Nature túrafelszerelés

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Basic Nature Széles szájú hordó 3,6 L termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!