Ferrino Colibri hálózsák

  • Ferrino Colibri hálózsák 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#5889-026613
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Ferrino Colibri hálózsák:

Egy nagyon könnyű hálózsák és hálózsákbélés funkciójú zsák. A nagyon könnyű külső nylon szövet és a puha tapintású belső pamutszövet között alumínium bevonatú poláranyag található, ami visszaveri a testhőt a hálózsák belseje felé. Ideális nyári hálózsák, akár menedékházakba, hosszú vándorutakra, zarándoklatokra, de akár egy hálózsák feltuningolására is használható.
 
Külső: 100% Nylon
Belső: 100% pamut
A középső réteg alumínium bevonatot kapott
Méret: 190 x 75 cm
Csomagméret: 29 x 14 cm
Tömeg: 600g
 
Hálózsák

Ferrino Colibri hálózsák

Ferrino hálózsák:

Ferrino 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Ferrino Colibri termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!