Pinguin Safari PFM (+4 C) hálózsák

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#17187-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Pinguin Safari PFM (+4 C) hálózsák:

Háromévszakos hálózsák, amivel kora őszi, késő tavaszi sátrazásokat is be lehet vállalni. Használatát tekintve tökéletes egy lakókocsis kempingezéshez, horgászathoz, hajón és kényelmes társ lehet csillagtúrákon is. L-alakban szétcipzározható és egy 160 x 190 cm -es paplanná alakítható.

Kétutas, kívülről - belülről húzható, cipzárja van, cipzárráfedéssel. A ThermicFibre PFM szakaszosan keresztirányú varrásokkal van varrva a felső szövethez, ami biztosítja az egyenletes eloszlást. Behúzható kapucnija, tömörítőhevederes tárolózsákja van.
 
Hőtartomány (EN 23537 tesztelt):
Komfort: +4 °C
Átmenet: +1 °C
Extrém: - 17 °C
 
Szélesség:  80 cm
Csomagméret:  22 x 38 cm
 
Tömeg: 1600 g

Ideális testmagasság: 180 - 205 cm

Összecipzározható
 
Töltet: Thermicfibre PFN (1x250 g/m2)

Külső anyag Poliészter DWR Clima Control Shield
Belső anyag Polyester Micro Lite

Poliészter Micro Lite
Csiszolt poliészter, kellemes tapintású - A Micro lite kezelésnek köszönhetően ez az anyag nagyon kellemes tapintású, szinte pamut benyomást kelt, azzal ellentétben azonban sokkal jobban szárad, és tartósabb.

Poliészter DWR ClimaControl Shield
Hálózsák külső szövettechnológia, növelve annak hatékonyságát - Kiegyensúlyozott felső szövetet biztosít, megakadályozza a meleg levegő távozását, ugyanakkor biztosítja a megfelelő lélegzőképességet.
Optimalizálja a levegő áramlását, a hő megtartása és a belső páratartalom között, hogy megakadályozza a páralecsapódást.
Ezeknek a funkcióknak a kombinációja biztosítja a felhasználói kényelmet és a kedvező beltéri klímát a felhasználó számára.
A víztaszító kezelés elegendő védelmet nyújt a sátorban lecsapódó kondenzvíz ellen.
A Clima Control Shield szövet könnyű, csomagolható és puha tapintású.

Thermic Fiber PFM
Az új generációs hőszigetelő anyag szilikonizált üreges szálak keverékéből áll, és nagyon kicsi átmérőjű mikroszálat használ - A szálak nagy hőállósága abból adódik, hogy nem csak az üreg belsejében, hanem a szál felületén is képes megkötni nagy mennyiségű levegő molekulát.
A felület szilikonozása rögzíti a szálakat kölcsönös helyzetükben, így elérve a rugó-hatást - vagyis a hőszigetelő réteg magas loftosságát, kis súlyával és kiváló csomagolhatóságával.
A Thermicfibre PFM nem nedvszívó anyag, vízlepergető felületű, gyorsan szárad, jól szigetel még magas páratartalom mellett is, abszolút nem allergén, nagyon puha és felhasználóbarát.
Könnyen karbantarthatók, mosógépben moshatók kíméletes programhoz, és szárítógépben száríthatók.
 

Pinguin Safari PFM (+4 C) hálózsák

Pinguin hálózsák:

Kipróbált, megbízható túrafelszerelés az egyik legrégebbi cseh márkától nagyon jó áron.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Attilát a +36 20 435 7132 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Pinguin Safari PFM (+4 C) termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!