Vaude Sioux 100 SYN hálózsák

  • Vaude Sioux 100 SYN hálózsák 0
  • Vaude Sioux 100 SYN hálózsák 1
  • Vaude Sioux 100 SYN hálózsák 2
  • Vaude Sioux 100 SYN hálózsák 3
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#1482-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Vaude Sioux 100 SYN hálózsák:

Kis tömegű nyári hálózsák, kellemes tapintásű belső felülettel. A mikroszálas Sensofiber töltet nedvességelvezető is, ezért a belső klímája nagyon komfortos. Nyári Caminóra, Kék Túrára, biciklis túrákra jó választás.
 
Hőtartomány:
Komfort: +11 ºC
Átmenet: +7 ºC
Extrém: -5 ºC


Tömeg: 630 g
Töltet: 150 g Sensofiber


Méret: 210 x 75 x 50 cm
Csomagméret: 19 x 15 cm
 
Vaude hálózsák

Vaude Sioux 100 SYN hálózsák

Vaude hálózsák:

A hegyi sportok szakértője, Európa egyik vezető outdoor márkája a Vaude. Állandó fejlesztéseik, magas minőségű, kipróbált termékeik méltán teszik híressé az egész világon. Minőség, design és funkcionalitás jellemzik: a Vaude logót viselő termékek soha nem okoznak csalódást.
 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Vaude Sioux 100 SYN termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!