Grüezi-Bag Kids Colorful water gyerek hálózsák

  • Grüezi-Bag Kids Colorful water gyerek hálózsák 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#10861-406005
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Grüezi-Bag Kids Colorful water gyerek hálózsák:

Külsö: 100 % Polyester, water repellent puha-poliészter
Belsö: 100 % Polyester puha selyem microfibre
Töltet: 100 % Polyester Air-Fibre-3D-hollow, 400 g
Méret: 140 - 180 x 65/45 cm
Csomagméret: 20 x 25 cm, 990 g


High quality, cosy sleeping bag for children which grows as well. By its cheeky colours it is a real eye kbtcher. The expandable foot space is adjustable by zipper according to the growth of the child. The sleeping bag suits children between 100 and 155 centimeters of magasság.The high-grade zipper is protected by a lined cover strip. A restraint ribbon enables easy opening and closing without the danger of jamming. Within the scope of delivery is the Easy-Packsack. It can be compressed to a very small packMéret: for transport.

Grüezi-Bag Kids Colorful water gyerek hálózsák

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Grüezi-Bag Kids Colorful water gyerek termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!