SIDAS Foot Protector 3 db Silitene tapasz

  • SIDAS Foot Protector 3 db Silitene tapasz 0
  • SIDAS Foot Protector 3 db Silitene tapasz 1
  • SIDAS Foot Protector 3 db Silitene tapasz 2
  • SIDAS Foot Protector 3 db Silitene tapasz 3
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#14886-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 cs
Egységcsomag:
1 cs

SIDAS Foot Protector 3 db Silitene tapasz:

A Sidas különleges, szilikon alapú anyagából készült tapasz. Az emberi bőrhöz hasonló, puha, rugalmas, lélegző Silitene alkalmazható bárhol a lábfejen, ahol a cipő, bakancs megnyomta, kidörzsölte a bőrt, nyomja a csontot. Nagyon hasznos kiegészítő, ami lehetővé teszi a túra, vagy sporttevéknység folytatását. Mosható, többször felhasználható, bőrbarát anyag.

A csomag tartalma: 3 db 

Vastagság: 1 mm

 

SIDAS Foot Protector 3 db Silitene tapasz

SIDAS:

A talpbetétek és az egészséges láb támogatására szakosodott technológiák, megoldások szakértője. Folyamatos fejlesztésekkel és tesztelésekkel tartja a legmagasabb színvonalat.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok SIDAS Foot Protector 3 db Silitene tapasz termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!