Care Plus Lábhintőpor - 40 g

  • Care Plus Lábhintőpor - 40 g 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#7292-703101
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Care Plus Lábhintőpor - 40 g:


Felszívja a nedvességet, szárazon tartja a lábat és segít megelőzni a hólyagképződést. Hűtő hatása is van, csökkenti a bőr égető érzését. Hosszú gyaloglások előtt és alatt is érdemes bepúderezni a lábat. Száraz bőrfelületre szórjuk. Sebkötések szélére is érdemes szórni, hogy ne akadjon bele a ruha a kötszerbe. 

Care Plus Lábhintőpor - 40 g

Care Plus:

A Care Plus termékei az utazások során tapasztalható kellemetlenségek kivédésére készülnek. Kitűnő minőség és hatékonyság jellemzi őket.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Care Plus Lábhintőpor - 40 g termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!