Ballistol Animal olaj 10 ml

  • Ballistol Animal olaj 10 ml 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#16556-750256
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Ballistol Animal olaj 10 ml:

Ideális állati olaj mancsra, bőrre vagy a fülekre, az állat bundájára vagy akár a patákra is. A hatóanyagok természetes alapúak, az alapolaj gyógyászati tiszta fehér olaj. Az összes összetevő biológiailag lebomló és környezetbarát. Serkenti a szőrnövekedést, ha kopás történt, és védi a véraláfutásos bőrt. Ideális téli sóval szemben. Jól bevált, könnyen tolerálható és dermatológiai mellékhatások nélküli szer. Biztonságos akkor is, ha az állat lenyeli.

Ballistol Animal olaj 10 ml

Ballistol:

Ballistol 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Ballistol Animal olaj 10 ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!