• Robens Vapour matrac 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#10166-152209
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Robens Vapour matrac:

A maga 395 grammjával, a Robens Vapour az egyik legkönnyebb matrac a piacon. Légcsatornáit úgy tervezték, hogy a hálózsák töltete könnyen kitöltse, növelve így a kényelmet és a szigetelést is, ugyanakkor a csatornákban nem áramlik a levegő, így kényelmes, stabil fekvést ad. Lapos szelepe van.
 
Méret: 190 x 55 x 6 cm
Anyag: 100 % 20D 390T dupla ripstop TPU bevonattal
Csomagméret: 26 x 8 cm
Tömeg: 395 g
 
Matrac

Robens Vapour matrac

Robens matrac:

Az Oase csoport tagja túrázáshoz és kempingezéshez gyárt megfizethető felszerelést: sátor, hátizsák, önfelfújódó matrac és hálózsák szerepel a kínálatukban.
 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Robens Vapour termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!