Pinguin Boulder 38 blue hátizsák

Ingyenes házhozszállítással
  • Pinguin Boulder 38 blue hátizsák 0
  • Pinguin Boulder 38 blue hátizsák 1
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#17459-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Pinguin Boulder 38 blue hátizsák:

Egyrekeszes, stabil, a hátra kényelmesen fekvő fix hátpaneles túra hátizsák. Fedeles felső bejárattal, a fedél alatt egy fékkel rögzíthető kapoccsal rendelkezik. A fedél belső oldalán hálós cipzáras zseb az értékek tárolására, karabinerrel a kulcsokhoz. Központi kompressziós heveder található a fedél alatt. Külső cipzáras zseb a fedélen, amely gyors elérést tesz lehetővé (pl. gyógyszerek, papír zsebkendő, gyufa, müzliszelet…).

A kényelmes, hátul varrott 3D mesh Back System légáteresztő anyaggal borított párnái hatékony hátszellőzést biztosítanak az optimális terheléselosztás mellett. A hátizsák hátulja kivehető HDPE lappal van megerősítve, integrált duralumínium erősítéssel, amely segít elosztani a szállított rakomány súlyát, és kiküszöböli a szállított tárgyak nyomását a háton.

Erős vállpántok megerősített párnázással, hogy megőrizzék kényelmét még nehéz terhek szállítása közben is. Kiegyensúlyozó pántok a vállpántok felső részén és a deréköv oldalain a hátizsák tökéletes illeszkedése érdekében, ill. ezek segítenek kiküszöbölni a hátizsák mozgását járás közben. Két pár oldalsó kompressziós heveder hozzájárul a hátizsák tökéletes összehúzásához és a teher hátrendszerhez való húzásához, valamint támogatja a mobilitást megrakott hátizsákkal való járáskor. Állítható magasságú és levehető mellkaspánt vészsíppal.

A levehető deréköv segít hatékonyan elosztani az átvitt terhelés súlyát a csípő és a hát között.

Egyéb felszereltség: Válaszfal, amely elválasztja a vízzsákot a főkamrában szállított egyéb berendezésektől. Esőhuzat a hátizsák alján, külön cipzáras zsebben. Rugalmas hurkok kampókkal túrabotok vagy jégcsákány rögzítésére és külön rögzítőhurkok a hátizsák alján. Tágas oldalsó cipzáras zsebek a palack, élelmiszerek, kesztyű vagy kabát könnyű eléréséhez. Egy pár függőleges huroklánc a hátizsák elején, további felszerelés rögzítésének lehetőségével. Levehető gumi a hátizsák elején a könnyen hozzáférhető felszerelés (széldzseki stb.) könnyű rögzítéséhez.

Anyaga: Nylon 6.6
Ûrtartalom: 38 L
Tömeg: 1,25 kg
Méretek 67 x 30 x 22 cm

 

Pinguin Boulder 38 blue hátizsák

Pinguin hátizsák:

Kipróbált, megbízható túrafelszerelés az egyik legrégebbi cseh márkától nagyon jó áron.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Attilát a +36 20 435 7132 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Pinguin Boulder 38 blue termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!