Lizard Kross Ibrido II blue női szandálcipő

Ingyenes házhozszállítással
  • Lizard Kross Ibrido II blue női szandálcipő 0
Már nem kapható
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#17072-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Ez a termék már nem kapható.

Lizard Kross Ibrido II blue női szandálcipő:

Igazi nyári viselet ez a Lizard szandálcipő. Könnyű, lélegző, csomagolható (ketté lehet hajtani) és rugalmas, kiváló tapadást kínál változatos terepen. A Happy Cow szintetikus bőrből készült Ibrido rengeteg levegőt enged keringeni a láb körül, ugyanakkor védi a szikláktól és a fa gyökereitől.

A LIZARD Kross Ibrido II talpbetétje kivehető és antibakteriális, míg a Vibram talp öntisztító, többirányú profillal rendelkezik, hogy kiváló tapadást biztosítson köves, nedves terepen is.

Gyorsfűző: Gyors rögzítési rendszer pántokkal, ami bebugyolálja a lábat, garantálva a szilárd és kényelmes illeszkedést.
Happy Cow: Műbőr, ugyanazokkal a mechanikai, technikai és kényelmes tulajdonságokkal, mint a bőr.
Vegán: Állati eredetű részek nélkül készült lábbeli. 
Vízbarát: Édes- és sós vízben egyaránt használható.
Vibram talp: A Lizard lábbelikhez használt egyedi örleményeket kifejezetten úgy választották meg, hogy illeszkedjenek a tervezett cipőmodellhez.
Olaszországban készül: A LIZARD büszke arra, hogy Olaszországban gyártja lábbelijét. Az olasz gyártás olasz komponensekkel azt jelenti, hogy csökkenteni kell a környezeti hatásokat és meg kell őrizni az igazi olasz kézművességet, amelyet a minőség, a kényelem, a stílus és az egyedi tervezés jellemez.
Kyodo talp: alacsony profil, rugalmas és neutrális
Kivehető, antibakteriális talpbetét 3 mm-es kényelmi réteggel
Boltozat alátámasztás

Tömeg: 240 g
 

Lizard Kross Ibrido II blue női szandálcipő

Lizard:

A legjobb túraszandálokat gyártó olasz Lizard termékei kiváló minőségűek, nagyon kényelmesek és hosszú élettartamúak. Olaszországi gyártás, design és funkció egyben, ez a Lizard.
 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Attilát a +36 20 435 7132 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Lizard Kross Ibrido II blue női szandálcipő termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!