Lizard Hike tris grey túraszandál

  • Lizard Hike tris grey túraszandál 0
Ft-ot
spórolsz

Változatok:

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#17059-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Lizard Hike tris grey túraszandál:

A márka nagy klasszikusa, a legjobb tömeg-teljesítmény arányú Lizard túraszandál. Kirándulásra, túrákra, városi viseletnek is kényelmes, nagyon könnyű, mégis stabil túraszandál.
 
Az anatómiailag alakított belső járófelület valódi bőrborítást kapott: kényelmes, egészséges viselet. A rendkívül könnyű talpszerkezet gumitalpa nagy mozgásszabadságot biztosít, ugyanakkor szinte közvetlen kapcsolatot biztosít a földfelszínnel.
 
A Lizard túraszandálok Olaszországban készülnek, élettartamuk nagyon hosszú. A legjobb túraszandáloknak tartjuk őket.
 
Tömeg: 255 g (41)

Lizard Hike tris grey túraszandál

Lizard:

A legjobb túraszandálokat gyártó olasz Lizard termékei kiváló minőségűek, nagyon kényelmesek és hosszú élettartamúak. Olaszországi gyártás, design és funkció egyben, ez a Lizard.
 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Lizard Hike tris grey túraszandál termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!