Üzletünk 2022. október 7-én, pénteken, zárva tart.

élémenterre Orhy 36-os gris női túracipő

  • élémenterre Orhy 36-os gris női túracipő 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#16145-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 par
Egységcsomag:
1 par

élémenterre Orhy 36-os gris női túracipő:

Könnyű női túracipő, finom, hasított bőrfelsővel, vízálló membránnal. Ösvénytúrákra, kirándulásokra való túracipő, orrerősítéssel.

Méretek: 36

Tömeg: 295 g (37-es)

Vízálló, szellőző membrán: Dryfeet

Phylon talpbetét

A 36-os méret raktáron, a boltba félórán belül tudjuk behozni.

élémenterre Orhy 36-os gris női túracipő

élémenterre túracipő:

Túracipő, túrabakancs, túrafelszerelés

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok élémenterre Orhy 36-os gris női termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!
N
Nemes Anikó Alig egy éve vettem ezt a cipőt, talán még egy éve se, 5-6 túrán voltam vele és sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy hiába csinos, rossz minőségű a cipő. A decathlonos kilencezer forintos cipő minőségibb volt, mint ez. A talprész merevítése hátul már a harmadik alkalom után elvált a hasított bőrtől, így onnan a sár, a víz belefolyik a cipő belsejébe. Nem sokkal később az elülső oldali részen is (fekete) széthasadt az anyag és a szövet látszik, ahonnan szintén beáramlik a nedvesség. Már az első használat alkalmával tapasztaltam, hogy az adatlapon leírt vízállósága és tapadása nem felel meg a leírtaknak, rendkívül gyorsan átázott, és a talp még száraz terepen sem tart stabilan. Impregnálás sem segített a vízállóságon. A cipő belsejében a márkafelirat a második használat után lekopott. Bár a bolti eladó győzködött a vásárláskor, hogy ez jó minőség, sajnos nekem nagyot kellett csalódnom mind a cipő minőségében, mind a bolt megbízhatóságában. Senkinek sem ajánlom ezt a cipőt. Az pedig, hogy többen nem mentek vissza panaszkodni (az elégedettségre vonatkozó kérdésemre ez volt az eladó válasza), az még nem a pozitív tapasztalat mércéje. Valószínűbb, hogy ha az egész széria rossz, akkor inkább elpártoltak a bolttól panasz nélkül.
2022. 01. 02. - 03:52 Válasz
1 válasz megjelenítése
ironfor
Baráth Attila Kedves Anikó! A leírtak alapján ez egy hibás termék, amire természetesen vonatkozik a jótállás. Kérem, hozza vagy juttassa vissza az üzletbe, hogy a jótállást érvényesíteni tudjuk. Üdvözlettel, Baráth Attila
2022. 01. 04. - 14:42 Válasz