Alpina Glacia női túracipő

  • Alpina Glacia női túracipő
Ft-ot
spórolsz

Változatok:

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#19341-633R-1K
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Alpina Glacia női túracipő:

Stabil felépítésű, de nagyon könnyű női túracipő, szélesebb lábfejre. A középtalp viszonylag puha, de a talpszerkezet elég merev ahhoz, hogy nehezebb ösvényen, kicsit sziklásabb terepen is jól tartson. A márka megbízható Alpitex membránja biztosítja a vízállóságot.

A 39-es van az üzletben, a többi méret külső raktáron - kérjük, hívjatok, hogy az adott méretet be tudjuk hozni másnapra a boltba próbálni.

Tömeg: 323 g (39-es, saját mérés)

Alpina túracipő:

 Alpina túracipők és túrabakancsok

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Hozzászólások: