Alpine Pro Cassiel gray túracipő

  • Alpine Pro Cassiel gray túracipő 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#17008-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 par
Egységcsomag:
1 par

Alpine Pro Cassiel gray túracipő:

Könnyű, stabil, magasított szárú túracipő a márka vízálló PTX membránjával. A felsőrész bőr, a nyelv erős nylonszövet. Az orrán erős gumiborítás ad extra védelmet. A sarok hátsó részén egy mini kamásliszerű porvédő található. A sarokbölcső egy külön erősítéssel készül, így a szerkezetet még stabilabbá teszi, ami hátizsákos túrán nagy segítség. A középtalp közepes merevséget biztosít, így nehezebb terepen is jól tart.

Méretek: 45

Tömeg: 525 g (43)

43: 285 mm

44: 295 mm

45: 300 mm

46: 305 mm

47: 315 mm

Alpine Pro Cassiel gray túracipő

Alpine Pro túracipő:

A cseh olimpiai csapat hivatalos szponzora, túra-, szabadidő- és síruházatot gyárt. Megbízható minőség és tartósság jellemzi.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Alpine Pro Cassiel gray termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!