Zamberlan Guide GTX RR túrabakancs

  • Zamberlan Guide GTX RR túrabakancs 0
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#7091-960
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Zamberlan Guide GTX RR túrabakancs:

Egyenetlen, változatos felszínre tervezett, stabil túrabakancs. Robusztus talpkiképzés jellemzi, nehéz terepre ajánlott, nagy testsúlyhoz is jó választás. Gore-tex membránnal készül.
 
Méretek:
 
ZAS - Zamberlan Air System - Speciális konstrukció (beleértve a megfelelő anyagok alkalmazását is), mely a bakancs átszellőzését biztosítja. Az eredmény egy könnyedebb és nagyon jól szellőző bakancs.
 
Hydrobloc cserzés - Zamberlan védjegy, mellyel azt a legjobb minőségű bőrt jelölik, amit cserzés előtt egy speciális kezelésnek vetnek alá, melynek eredményeképpen nő a bőr vízhatlansága, külső hatásokkal szembeni ellenállóképessége és tartóssága.
 
ZCS - Különböző tulajdonságú anyagok alkalmazása több rétegben a talp szerkezetén belül, hogy a csillapítás és a tartás is egyszerre legyen tapasztalható. 
 
Zamberlan túrabakancs

Zamberlan Guide GTX RR túrabakancs

Zamberlan túrabakancs:

Egyike a kevés prémium márkának. 1929-es alapítása óta családi vállalkozásként működik és a legmagasabb minőséget képviseli. Hagyomány, tapasztalat, a mesterség szeretete és magas teljesítés érződik minden Zamberlan bakancson.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Zamberlan Guide GTX RR termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!
J
Jonkl Péter Üdv! Érdeklődnék a Guide GTX talpának keménységi kategóriájáról? (B,C stb) Köszönettel: Péter
2019. 11. 18. - 12:43 Válasz
1 válasz megjelenítése
ironfor
Baráth Attila Kedves Péter! A Guide az egyik legkeményebb túrabakancsunk, majdnem teljes értékű C. Üdvözlettel, Baráth Attila
2019. 11. 18. - 16:34 Válasz
L
Lukács László Szia sikerült utána nézni ?
2019. 04. 17. - 16:48 Válasz
L
Lukács László Jó napot 44-méretbe és bőr belsővel lehet kapni ezt a fajta bakancsot?
2019. 04. 14. - 13:03 Válasz
1 válasz megjelenítése
ironfor
Trexpert túrabolt Kedves László! Létezik bőr belsővel készült változata, de nincs készleten. Utána nézek az elérhetőségének és e-mailben visszajelzek. Üdvözlettel, Baráth Attila
2019. 04. 15. - 12:54 Válasz