Hi-Tec Lotse Mid WP brown túrabakancs

  • Hi-Tec Lotse Mid WP brown túrabakancs 0
  • Hi-Tec Lotse Mid WP brown túrabakancs 1
  • Hi-Tec Lotse Mid WP brown túrabakancs 2
  • Hi-Tec Lotse Mid WP brown túrabakancs 3
  • Hi-Tec Lotse Mid WP brown túrabakancs 4
  • Hi-Tec Lotse Mid WP brown túrabakancs 5
TOP
ár/érték
arány
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#17170-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Ez termék kiváló ÁR/ÉRTÉK aránnyal büszkélkedhet. Azokat a termékeket látjuk el ezzel a jelöléssel, amelyek minőségüket tekintve még a náluk jóval drágább vetélytársaikat is felülmúlják. Ha ilyen terméket választasz, akkor 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobbat választottad a pénzedért.

Hi-Tec Lotse Mid WP brown túrabakancs:

Bőr felsőrésszel, gumis orrvédelemmel ellátott, Vibram talppal készült könnyű túrabakancs, ösvénytúrákra, középhegységbeli túrákhoz, közepesen nehéz terepre. Alacsonyabb szármagasságú (17 cm a talptól mérve), így "gyaloglósabb" kialakításúnak mondható, könnyű ösvényeken is használható. 

Tömeg: 560 g (42)

Méretek: 42; 43; 44

Hi-Tec Lotse Mid WP brown túrabakancs

Hi-Tec túrabakancs:

Túracipő

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Hi-Tec Lotse Mid WP brown termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!