Zajo Hike fekete kamásli

  • Zajo Hike fekete kamásli
  • Zajo Hike fekete kamásli
  • Zajo Hike fekete kamásli
  • Zajo Hike fekete kamásli
  • Zajo Hike fekete kamásli
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#11954-40499
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 par
Egységcsomag:
1 par

Zajo Hike fekete kamásli:

Könnyű, hátsó cipzáros kamásli. Fémkampóval lehet rögzíteni elöl a cipőfűzőn. Ha szükségesnek érezzük, allsó rögzítést (hevedert) házilag erősíthetünk rá, a két fémkarikás lyukba fűzve.
 

Anyagösszetétel: Nylon 6 & Nylon 6,6 Ripstop 330-denier 2 x Polyurethane kenéssel és tartós vízlepergetéssel (C6 típusú DWR)

Zajo kamásli

Zajo:

A szlovák márka jó ár-érték aránnyal bíró termékeket állít elő, az "érezd jól magad a természetben" szellemiségében. A Zajo termékeknél megadott eredeti ár a konkurens termékek általános piaci ára.
 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Hozzászólások: