Alpina Royal Vibram túracipő

  • Alpina Royal Vibram túracipő 0
Ft-ot
spórolsz

Változatok:

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#11991-6274-1K
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Alpina Royal Vibram túracipő:

Masszív felépítésű, mégis könnyű beszállócipő és túracipő nehéz terepre. Technikás nehéz terepekre, via ferrátákhoz is jó választás. A márka lélegző Alpitex membránja védi a beázástól. Jól fogazott Vibram talpa (mászózónával) pedig stabilan tart a legváltozatosabb terepen is. Hasított bőrből és strapabíró, erős szövetből készült felsőrésze jól szellőzik.
 
 
Tömeg: 490 g
 
 
 

Alpina Royal Vibram túracipő

Alpina túracipő:

 Alpina túracipők és túrabakancsok

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Alpina Royal Vibram termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!