Five Ten Niad VCS mászócipő

  • Five Ten Niad VCS mászócipő 0
  • Five Ten Niad VCS mászócipő 1
  • Five Ten Niad VCS mászócipő 2
  • Five Ten Niad VCS mászócipő 3
  • Five Ten Niad VCS mászócipő 4
  • Five Ten Niad VCS mászócipő 5
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#17153-FW2849
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Five Ten Niad VCS mászócipő:

Anasazi új néven és egy kis extrával. A Five Ten legsokoldalúbb mászócipő családja, a VCS pedig egy igazi mindenes, Stealth C4 talppal. Alkalmasabb peremezésre, és szabadban való mászásra is. A lábfejrész is gumiborítást kapott így segíti a lábfejakasztások kivitelezését. A bélelt szintetikus felsőrész nem nyúlik, a tépőzár pedig gyors állítást tesz lehetővé.

Méretek: 43 1/3

Stealth C4™ gumitalp
Bélelt szintetikus felső – nem vagy csak minimálisan nyúlik
Dupla tépőzár
Aszimmetrikus lábujjrész
Erős saroktámasz
Merevség – merev
Vegan

Ajánlás: Az erős saroktámasz és a merevebb talp jól tart és a hosszú mászásokat támogatja, az aszimmetrikus kialakítás pedig a láb kényelmes pozícióját biztosítja. A Stealth nagyon stabil talpat alkot, hosszú, nehéz, technikás utakra való, a Niad VCS közel függőleges, sima falakon, reibungmászásban és technikás lábmunkát igénylő mászásokon teljesít a legjobban.

Five Ten Niad VCS mászócipő

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Five Ten Niad VCS termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!