Waca Melamine kis tál, 16,5 cm-es granit

  • Waca Melamine kis tál, 16,5 cm-es granit 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#4769-391700
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Waca Melamine kis tál, 16,5 cm-es granit:

Könnyű, szinte törhetetlen, szag- és ízsemleges, újrahasznosítható, mosogatógépben tisztítható a Waca Melamin szériája. Kempingezéskor, outdoor tevékenység során, de a kertben, otthon és szabadidő eltöltésekor is hasznos. Jól illik a fehér és a színes Melamin edényekhez (ugyanilyen méretben és kivitelezésben vásárolható).
 
Méret: 16,5 cm átmérő
 
tál

Waca Melamine kis tál, 16,5 cm-es granit

Waca:

Waca 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Waca Melamine kis tál, 16,5 cm-es granit termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!