Üzletünk 2022. november 28-30-ig, zárva tart.

Nalgene 15 ml drop dispenser flakon

  • Nalgene 15 ml drop dispenser flakon 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#5091-076410
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Nalgene 15 ml drop dispenser flakon:

Kisméretű, praktikus flakon polietilénből, cseppentős kupakkal. Gondosan adagolandó folyadékok tárolásához, szállításához, mint például főzési alapanyagok, ételízesítők, de akár kontaktlencse folyadék vagy kenőlajak tárolásához.

 

Ûrtartalom: 15 ml

Nyak átmérője: 14 mm

FIGYELEM! Az ár EGY DARAB tárolóedényre vonatkozik!

Nalgene 15 ml drop dispenser flakon

Nalgene:

Az eredetileg csak laboratóriumi felszerelést gyártó amerikai cég a túrázók körében törhetetlen kulacsairól vált ismertté. A legmagasabb szintű technológia kitűnő minőségű Nalgene termékeket eredményez.
 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Nalgene 15 ml drop dispenser flakon termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!