Üzletünk 2022. október 7-én, pénteken, zárva tart.

Coghlans függőágy karabíner (2 db) függőágy

  • Coghlans függőágy karabíner (2 db) függőágy 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#15817-381745
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 par
Egységcsomag:
1 par

Coghlans függőágy karabíner (2 db) függőágy:

Erős, legömbölyített karabínerek. Hevederek, függőágyak megtartására, felfüggesztésére (karabínerhez, hevederhez, kampókhoz ...- is csatlakoztatható).

Max. vonóerő: 500 kg

Méret: 7,8 mm

Nagyon erős, de nem biztosításra való!

Coghlans függőágy karabíner (2 db) függőágy

Coghlans függőágy:

Coghlans - A több mint hatvan éves múltra visszatekintő kanadai cég a túra és kemping kiegészítők legnagyobb gyártója, a Gear Aid márka tulajdonosa. Termékeik az egyszerű de nagyszerű elv tökéletes megtestesítői. Legelső termékük, a tábori kenyérpirító, a mai napig forgalomban van.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Coghlans függőágy karabíner (2 db) termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!