Coghlans lakat felszereléshez - 180 cm

  • Coghlans lakat felszereléshez - 180 cm 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#7210-381530
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Coghlans lakat felszereléshez - 180 cm:

Cikkszám: 381530
180 cm hosszú and 12 mm átmérő:.
2 cserélhető elemmel (LR-41)
sárga vagy piros színekben

 
12 mm-es erős acélhuzallal és Vinyl borítással (karcolódás elleni védelem) ellátott 4 számkombinációs (10.000 lehetőség) lakat. Felszereléseit a ház előtt, vadonban vagy kempingben ezzel a lakattal tökéletesen tudja biztosítani. Led világítással ellátott.
 
180 cm-es számzáras lakat

Coghlans lakat felszereléshez - 180 cm

Coghlans:

Coghlans - A több mint hatvan éves múltra visszatekintő kanadai cég a túra és kemping kiegészítők legnagyobb gyártója, a Gear Aid márka tulajdonosa. Termékeik az egyszerű de nagyszerű elv tökéletes megtestesítői. Legelső termékük, a tábori kenyérpirító, a mai napig forgalomban van.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Coghlans lakat felszereléshez - 180 cm termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!