Találkoztunk Cristophe Dumarest hegymászóval a Trexpert Túraboltban

Találkoztunk Cristophe Dumarest hegymászóval a Trexpert Túraboltban

2013. április 18-án Cristophe Dumarest francia hegymászóval, a Lafuma termékfejlesztőjével, találkoztunk a Bartók Béla úti Trexpert Túraboltban.

A Banff Hegyifilmfesztivál díszvendégével, a fesztivál nyitóprogramja, a La Voie Bonatti című film főszereplőjével beszélgethettünk egy közönségtalálkozó keretében.
 
Egy nagyon szimpatikus, közvetlen embert ismerhettünk meg a francia Cristophe Dumarest személyben. A kötetlen beszélgetés alatt, kérdéseinkre adott válaszaiból egy természetszerető, szerény, a hegyi sportok iránt elkötelezett személyiség rajza bontajozott ki.

Habár nem egy rendkívüli teljesítményt tudhat magáénak, Cristophe leginkább a pillanat megélését, a tevékenységben való jelenlétet és a természetben eltöltött idő fontosságát hangsúlyozta és ezzel mindannyiunkat megfogott.

 
Cristophe, mint Európa egyik legnagyobb outdoor márkája, a Lafuma, termékfejlesztője, megismertet minket egy általa fejlesztett hegymászó zsákkal (Lafuma Red Point 40), amit hamarosan meg tudtok nézni boltjainkban.


Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Tálas Csillának a Lafuma magyarországi képviselőjének az előadás megszervezéséért és Stramszky Juditnak a profi tolmácsolásért.
 

Hozzászólások Találkoztunk Cristophe Dumarest hegymászóval a Trexpert Túraboltban cikkünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!