Bakancspróba otthon!

Bakancspróba otthon!

... és ha mégsem jó a túracipő, túrabakancs, amit vettem?

Még a legalaposabb próba után is maradhat kétség a bakancs, túracipő méretét, kényelmét és egyéb paramétereit illetően. Ezen szeretnénk segíteni otthoni bakancspróba szolgáltatásunkkal.

Habár mindent megteszünk, hogy a próba során egyértelmű döntés születhessen, főleg az idő rövidsége miatt, nem mindig biztos, hogy a választott bakancs, túracipő hosszú távon is kényelmes lesz.
 
Ezért ajánljuk fel, hogy a megvásárolt lábbelit otthon kipróbálhassátok és ha kiderül, hogy mégsem az igazi, kicseréljük, visszavesszük vagy levásárolhatjátok a következő feltételekkel:
 
- a lábbelit csak lakásban próbáltátok;
- a bakancs, túracipő sértetlen és tiszta;
- minden papírja és a csomagolása (doboza) is megvan;
- visszahozzátok a nyugtát vagy számlát is;
 
 
Reméljük, hogy ezzel a lehetőséggel is hozzájárulhatunk egy jó bakancs vagy túracipő kiválasztásához. Bármilyen kérdésetek van a bakancspróbával kapcsolatban, hívjatok.

 

Hozzászólások Bakancspróba otthon! cikkünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!
ironfor
Baráth Attila
Kedves Gábor! Köszönjük a pozitív észrevételt. Igyekszünk a választásnál is megadni minden segítséget. A túraboltosoknak van rendszeres tereptapasztalata, lehet, hogy ez is segít a garanciális ügyintézés kezelésénél. Üdv, Attila

2015-12-07 13:17:18 Válasz
k
katona gábor
nagyon örülök annak, hogy ilyen típusú garancia létezik. elég nagy bajnak tartom azt, hogy míg az Amerikai Egyesült Államokban 100%-os, életre szóló, megelégedettségi garancia is létezik már (pl. Darn Tough zoknik), addig nálunk, karácsony előtt a fogyasztóvédelemnek szabályos felkészítő tréninget kell végeznie a lakosággal, hogy mindenki tudja, mihez van joga, és hogy a kereskedő ne tudja átverni.
ezzel szemben az outdoor boltok nagyon jófejek. remélem, ez az irányvonal fog erősödni a következő években.

2015-12-05 12:48:31 Válasz