Tatonka Hot & Cold Stuff acéltermosz 1 L

  • Tatonka Hot & Cold Stuff acéltermosz 1 L 0
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#12198-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Tatonka Hot & Cold Stuff acéltermosz 1 L:

Azoknak, akik a hideget szeretik melegben és azoknak, akik a forrót szeretik hidegben.

Kedvenc túrafelszereléseink egyike a megbízható, törhetetlen Tatonka vákumos acéltermosz. A benne tárolt ital hőmérsékletét hihetetlen hosszú ideig tartja. (Két tapasztalat: nyári kánikulában állandó rátöltéssel két napig tartotta a jégkockákat,  -10 C alatti hidegben pedig másfél nap után még jó meleg volt a benne tárolt tea!)

A tetejét bögrének lehet használni, a jobb hőtartást pedig a csavaros kupak is segíti, mivel nem kell levenni, csak meg kell lazítani ahhoz, hogy tölteni lehessen a termoszból.

Méret: 30 x 9,1 cm

Tömeg: 500 g

18/8 rozsdamentes acél

Tatonka termosz

Tatonka Hot & Cold Stuff acéltermosz 1 L

Tatonka:

Nekünk, természetjáró és szerető embereknek, a német családi vállalkozásként működő Tatonka márka filozófiája közel áll a szívünkhöz. Õk maguk is természetrajongók, rendszeres túrázók, akik minden terméküket maguk tesztelik. Saját szavaikkal "csak olyan termék viselhetik a Tatonka nevet, amit a cégvezető is elvinne magával egy túrára". Az eredmény: rendkívül megbízható, tartós és praktikus felszerelés, magas minőségben.
 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Tatonka Hot & Cold Stuff acéltermosz 1 L termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!