Mate Base paracord karkötő / rögzítő

  • Mate Base paracord karkötő / rögzítő 0
  • Mate Base paracord karkötő / rögzítő 1
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#17188-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Mate Base paracord karkötő / rögzítő:

Magyar kézműves termék. Igényes kivitelű, rögzítésre is alkalmas karkötő. A paracordot váratlan helyzetekben sok mindenre lehet használni: javíthatjuk a felszereléseket vagy a szakadt ruházatot, kicserélhetjük a cipőfűzőt, felhúzhatunk egy zsákot, sínbe helyezésnél használhatjuk, vagy a belső szálakat horgászzsinórként.

Készítő: Papp Máté
 

Mate Base paracord karkötő / rögzítő

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Mate Base paracord karkötő / rögzítő termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!