Klean Kanteen Wide 1,2 L

  • Klean Kanteen Wide 1,2 L 0
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#6296-502011
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Klean Kanteen Wide 1,2 L:

Az eredeti 18/8 acélból készült kulacs szélesszájú változata. Nem tartalmaz BPA-t, ftalátokat, ólmot vagy egyéb más mérgező anyagot. Az eredeti 'Classic' család még mindig egyfajta legendás helyet tölt be a kulacsok történelmében, és a tartósságát mindenki nagyra tartja.
 
Magas minőségű, ételtárolásra minősített 18/8 -as, rozsdamentes acélból készül, mentes mindenféle káros anyagtól, íz- és szagmentes. Nem számít, hogy hányszor használták és milyen italt töltöttek bele, a Klean Kanteen kulacsok tisztán, frissen tartják azt és nem adnak át semmiféle ízt a folyadéknak. Az 5,3 cm-es átmérőből könnyű inni, elég széles ahhoz, hogy jégkockákat tegyünk bele, és a kefével való tisztításhoz is, valamint kompatibilis több víztisztítóval is. 
 
Anyag: 18/8 rozsdamentes acél, a kupak polypropylene, silicon tömítéssel
Nyak: 5,3 cm
 
 
Klean Kanteen acélkulacs

Klean Kanteen Wide 1,2 L

Klean Kanteen:

Klean Kanteen - kiváló minőségű acélkulacsokat, termoszokat gyártó márka. Elkötelezettek a fenntarthatóság mellett. Precíz kidolgozás, esztétikus megjelenés, tartósság és az egészségre ártalmatlan gyártástechnológia jellemzi.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Klean Kanteen Wide 1,2 L termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!