Klean Kanteen Wide 1,2 L

  • Klean Kanteen Wide 1,2 L 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#6296-502011
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Klean Kanteen Wide 1,2 L:

Az eredeti 18/8 acélból készült kulacs szélesszájú változata. Nem tartalmaz BPA-t, ftalátokat, ólmot vagy egyéb más mérgező anyagot. Az eredeti 'Classic' család még mindig egyfajta legendás helyet tölt be a kulacsok történelmében, és a tartósságát mindenki nagyra tartja.
 
Magas minőségű, ételtárolásra minősített 18/8 -as, rozsdamentes acélból készül, mentes mindenféle káros anyagtól, íz- és szagmentes. Nem számít, hogy hányszor használták és milyen italt töltöttek bele, a Klean Kanteen kulacsok tisztán, frissen tartják azt és nem adnak át semmiféle ízt a folyadéknak. Az 5,3 cm-es átmérőből könnyű inni, elég széles ahhoz, hogy jégkockákat tegyünk bele, és a kefével való tisztításhoz is, valamint kompatibilis több víztisztítóval is. 
 
Anyag: 18/8 rozsdamentes acél, a kupak polypropylene, silicon tömítéssel
Nyak: 5,3 cm
 
 
Klean Kanteen acélkulacs

Klean Kanteen Wide 1,2 L

Klean Kanteen:

Klean Kanteen - kiváló minőségű acélkulacsokat, termoszokat gyártó márka. Elkötelezettek a fenntarthatóság mellett. Precíz kidolgozás, esztétikus megjelenés, tartósság és az egészségre ártalmatlan gyártástechnológia jellemzi.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Klean Kanteen Wide 1,2 L termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!