Klean Kanteen Classic Sports Cap 0,8 L sea crest

  • Klean Kanteen Classic Sports Cap 0,8 L sea crest 0
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#6310-503630
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Klean Kanteen Classic Sports Cap 0,8 L sea crest:

Az eredeti, 18/8 acélból készült kulacs. Nem tartalmaz BPA-t, ftalátokat, ólmot vagy egyéb más mérgező anyagot. A Classic család még mindig egyfajta legendás helyet tölt be a kulacsok történelmében, és a tartósságát mindenki nagyra értékeli.
 
Magas minőségű, ételtárolásra engedélyezett 18/8 -as acélból készül, mentes mindenféle káros anyagtól, íz- és szagmentes. Nem számít, hogy hányszor használták és milyen italt töltöttek bele, a Classic kulacsok tisztán, frissen tartják azt és nem adnak át semmiféle ízt a folyadéknak. A 4,4 cm-es átmérőből könnyű inni, elég széles ahhoz, hogy jégkockákat tegyünk bele, és a kefével való tisztításhoz is. A Loop Cap kupak tartós és megbízhatóan zár, a Sports Cap kupak egykezes használathoz, sportoláshoz és autóban való használathoz alkalmasabb.
 
 
Anyag: 18/8 rozsdamentes acél, a kupak polipropilén, silicon tömítéssel
Nyak: 4,4 cm
 
Klean Kanteen acélkulacs

Klean Kanteen Classic Sports Cap 0,8 L sea crest

Klean Kanteen:

Klean Kanteen - kiváló minőségű acélkulacsokat, termoszokat gyártó márka. Elkötelezettek a fenntarthatóság mellett. Precíz kidolgozás, esztétikus megjelenés, tartósság és az egészségre ártalmatlan gyártástechnológia jellemzi.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Klean Kanteen Classic Sports Cap 0,8 L sea crest termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!