Klean Kanteen Classic Sports Cap 0,8 L sea crest

  • Klean Kanteen Classic Sports Cap 0,8 L sea crest 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#6310-503630
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Klean Kanteen Classic Sports Cap 0,8 L sea crest:

Az eredeti, 18/8 acélból készült kulacs. Nem tartalmaz BPA-t, ftalátokat, ólmot vagy egyéb más mérgező anyagot. A Classic család még mindig egyfajta legendás helyet tölt be a kulacsok történelmében, és a tartósságát mindenki nagyra értékeli.
 
Magas minőségű, ételtárolásra engedélyezett 18/8 -as acélból készül, mentes mindenféle káros anyagtól, íz- és szagmentes. Nem számít, hogy hányszor használták és milyen italt töltöttek bele, a Classic kulacsok tisztán, frissen tartják azt és nem adnak át semmiféle ízt a folyadéknak. A 4,4 cm-es átmérőből könnyű inni, elég széles ahhoz, hogy jégkockákat tegyünk bele, és a kefével való tisztításhoz is. A Loop Cap kupak tartós és megbízhatóan zár, a Sports Cap kupak egykezes használathoz, sportoláshoz és autóban való használathoz alkalmasabb.
 
 
Anyag: 18/8 rozsdamentes acél, a kupak polipropilén, silicon tömítéssel
Nyak: 4,4 cm
 
Klean Kanteen acélkulacs

Klean Kanteen Classic Sports Cap 0,8 L sea crest

Klean Kanteen:

Klean Kanteen - kiváló minőségű acélkulacsokat, termoszokat gyártó márka. Elkötelezettek a fenntarthatóság mellett. Precíz kidolgozás, esztétikus megjelenés, tartósság és az egészségre ártalmatlan gyártástechnológia jellemzi.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Klean Kanteen Classic Sports Cap 0,8 L sea crest termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!